wtorek, 9 czerwca 2020

BULION DROBIOWY, SOS TATARSKI ,SOS SEZAMOWY ,SOS DO sKURCZAKA Z PAPRYKA ,SOS OGÓRKOWY ,MAJONEZ ,MUSZTARDA MIODOWA ,SOS MIODOWO MUSZTARDOWY ,MARYNATA AZJATYCKA .

Dzień dobry Znacie produkty od ROLESKIEGO.Sa to rożne produkty , i na gila , i do zup ,do wędlin .
Koncentrat BULION DROBIOWY ,bez konserwantów .
Bulion drobiowy Roleski składa się głównie z wody ,soli ,ekstraktu drożdżowego ,i cukru.Dalej 1,8%ekstraktu ,drobiowego,nie ma tutaj wzmacniaczy smaku. Aromaty są naturalne.
Bulion jest z dodatkiem warzyw ,natki i przypraw.Doskonaly jako baza do zup ,sosów ,marynat ,do mies ,jak i również do ryzu i kasz .
Wartości odrzywcze:na 100 gr
wartość energetyczna -310 KJ /73 KCAL
Tłuszcz 1,8 g w tym kwasy nasycone ,0,6 g
węglowodany 5,3 g w tym cukry 4,0 g
białko 8,6 g
sól 25 ,1 g
Składniki :
woda,sól ,ekstrakt drożdżowy ,cukier ,tłuszcz drobiowy ,(1,8% ) marchew suszona natka  pietruszki  aromaty ,zawiera mleko , aromaty naturalne ,substancje zageszczajaca ,(guma ksantanowa przeciw utleniacz kwas askorbinowy ,ekstrakt kurkumy ,.
Bulion drobiowy mieścin się w buteleczce białej z kolorowa etykieta .
Masa netto to 310 gram w 100% Polska Firma .

SOS TATARSKI to jeden z najpopularniejszych sosów zimnych ,wytwarzany na bazie ,majonezu z dodatkiem,drobno posiekanych warzyw .Lekko ostry smak nadają mu korniszony oraz tradycyjne przyprawy .Zastosowanie :jest idealnym dodatkiem do wędlin, mies serowatych na zimno ,paszczetuw ,gotowanych jaj ,i ryb .Również towarzysz świątecznych przysmaków .

SKŁAD olej rzepakowy ,woda ,pieczarki ,żółtka jaja kurzego ,i cukier .


SOS SEZAMOWY do surówek ,salat ,i kurczaka .
SOS jest bez glutenu
składniki sosu :olej rzepakowy ,woda cukier ,ziarno sezamu ,6,5%sos sojowy woda soja ,sol ocet spirytusowy żółtko jaja kurzego sol ,regulator kwasowości kwas jabłkowy ,
AROMATY:zawieraja sezam i gorczyce ,ekstrakt drożdżowy stabilizator gumę ksantanowa barwnik karoteny .
masa 300 g .zawierają rowniez wartości odżywcze .


SOS DO KURCZAKA Z PAPRYKA .
Sos perfekcyjnie doprawiony który nadają smak  do pieczonego kurczaka . Ożywi tosty ,pizze jak i kanapki .Bez konserwantów bez glutenu .Sos zawiera dodatek ostrej papryki .
SKŁAD :przecier pomidorowy (44%)woda ,cukier ,papryka czerwona ,(5,1%) ocet spirytusowy


SOS MIODOWO MUSZTARDOWY .Miod i musztarda połączenie idealne bez konserwatow
składniki :woda musztarda 18% gorczyca ,ocet spirytusowy ,cukier sol ,miód wielokwiatowy ,15%cukier trzcinowy ,ocet jabłkowy ,koncentrat soku z cytryny ,substancja zageszczajaca ,ekstrakt z kurkumy ,masa 340 g i wartości odżywcze .Sos Miodowo Musztardowy zrobiony jest na bazie naturalnego miodu z polskich pasiek i musztardy francuskiej


SOS OGÓRKOWY zrobiony jest z ogórków konserwowych ,i kremowego majonezu ,z dodatkiem musztardy .wyprodukowany na bazie przepisu prosto z SAN FRANCISCO ,NADAJĄCY SIĘ DO MIES ,TORTILLI ,HAMBURGERÓW .fantastyczny w połączeniu z pieczonymi ziemniakami ,bez glutenu , i bez konserwatuw .
SKŁADNIKI :musztarda ,woda ,ocet spirytusowy, cukier sól , olej ,ogórek konserwowy . ocet spirytusowy .przyprawy substancje ,przeciwutleniacz .
wartości odżywcze wartość energetyczna ,w tym kwasy tluszczowo nasycone w tym cukry .


MAJONEZ STOŁOWY  składa się głownie z oleju rzepakowego,wody ,i musztardy ,która składa się z wody ,octu ,gorczycy ,cukru i soli,  z masy jajecznej ,Majonez smakuje jako dodatek do jajek  ,sałatek , pomidorków , kanapek jest bardzo smaczny  jak również wydajny .


MARYNATA DO MIES AZJATYCKA .
Marynata nadaje się do marynowania mies na gila ,
SKŁADNIKI MARYNATY
woda,cukier ,ocet winny biały ,sól ,trawa cytrynowa suszona mielona ,mieszanka przypraw mielonych ,curry ,kolendra ,kurkuma ,kumin ,liść laurowy ,imbir ,kardamon,gałka muszkatołowa ,goździk ,czosnek ,chili suszone w płatkach jogurt w proszku ,cebula suszona ,granulowana ,przyprawy suszone mielone skrobia modyfikowana ,stabilizator guma ksantanowa naturalny aromat trawy cytrynowej .




STREET FOOD  SOS DO FRYTEK CURRY .
Sos do frytek jest kremowy i bardzo smaczny ,idealnie pasuje do frytek ,
W skład wchodzą ,olej rzepakowy rafinowany ,(80% )woda żółtko jaja ,(5,5%)ocet spirytusowy ,cukier sól gorczyca ,mieszanka przypraw curry (0,3%)ekstrakt przypraw  przeciwutleniacz ,sul wapniowo-disodowa EDTA regulator kwasowości :kwas cytrynowy ekstrakt z papryki ..
cebula ,skrobia modyfikowana ,sol sos paprykowy.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz